Download e-book for iPad: 153 x cafeïne voor je geest (Dutch Edition) by John Brockman

By John Brockman

Wetenschappers onthullen waar ze wakker van liggen -

We maken ons zorgen omdat we goed zijn in nadenken over de toekomst. Dat is een menselijk expertise en we zullen er waarschijnlijk nooit mee ophouden. De wetenschap kan ons helpen om betere zorgen te hebben, bijvoorbeeld door aandacht te vragen voor echte problemen en valse angsten weg te nemen.

In 153 x cafeïne voor je geest geven Nicholas Carr (Het ondiepe), Daniel Dennet, Steven Pinker (The clean Slate), Brian Eno (muzikant en manufacturer van U2), Steven Pinker (The clean Slate), Nassim Nicholas Taleb (De zwarte zwaan) en nog 148 anderen antwoord op de vraag: `Waar maak je je om wetenschappelijke redenen zorgen om, wat nog niet op de populaire radar staat? Ze vertellen kort en krachtig over de zorgen die rooster bezig houden, zoals: dat intelligente mensen niet van politiek houden, dat steeds meer mensen steeds meer tension hebben, de gevolgen van een grote internetstoring, en dat we opgehouden zijn de ruimte te verkennen. Kortom: als je toch wakker gaat liggen, kun je het nu om de juiste dingen doen.

Show description

Read Online or Download 153 x cafeïne voor je geest (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

De stilte van de hel (Smoky Barrett Book 1) (Dutch Edition) by Cody Macfadyen,Valérie Janssen PDF

'Het werd weer eens tijd voor een lekkere hardboiled thrillerheld. ’ – VN’s Detective & Thrillergids‘Haar lichaam is gisteren gevonden. Ze gaan ervan uit dat ze drie dagen eerder is vermoord. ’ Ik kijk verrast op. ‘Drie dagen geleden? ’ ‘Ja. ’ ‘Hoe is het lichaam gevonden? Waar? ’ ‘De politie van San Francisco heeft een electronic mail gekregen.

Download e-book for kindle: Aletta Jacobs 1854-1929 (Dutch Edition) by Mineke Bosch

Iedereen kent haar als de eerste vrouw in Nederland die werd toegelaten tot een universiteit, de eerste vrouw die afstudeerde als arts, de eerste vrouw die promoveerde, de eerste vrouw die een artsenpraktijk opende en de eerste vrouw die zich op een kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen wilde laten plaatsen.

Gangsterland (Dutch Edition) - download pdf or read online

Sal Cupertine is een beruchte maffiamoordenaar in Chicago. De politie weet nooit ook maar bij hem in de buurt te komen. Totdat hij zichzelf een keer verliest en drie undercover FBI-agenten vermoordt. Sal stemt in met een wild plan om zijn huid te redden. Wat plastische chirurgie en een flinke studie later bestaat Sal Cupertine bestaat niet meer.

Extra info for 153 x cafeïne voor je geest (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

153 x cafeïne voor je geest (Dutch Edition) by John Brockman


by Steven
4.0

Rated 4.37 of 5 – based on 30 votes